Spanskrør
Kære blog
- Simone igen!
SRP er slut! Og det er tid til julebag- hihi
Da jeg ved min søster Sofie elsker spanskrør fik jeg ideen at overraske hende med nogle.
Og de var bedre end man lige havde forventet!
Så nu ryger opskriften lige herop!
Bagetid: ca. 20min
Antal: til 4/5 personer
Ingredienser:
3 3/4 dl vand
2 spsk sukker
1/2 tsk salt
4 spsk smør
4 dl hvedemel
1 tsk vaniljesukker
2 æg
ca 1 liter olie.
Pynt:
Kanelsukker
Opskrift:
Kom vand, sukker, salt og smør i en gryde og lad det komme op og koge. Når det bobler, så tag det til side og bland vaniljesukker og melen i under kraftig omrøring (Dette går hurtigt!)
Rør indtil dejen er helt glat.
Kom herefter æggene i en af gangen, rør for hver gang du kommer dem i! Rør til at æggene er fordelt godt ind i dejen og den igen er blevet en masse. (Den bliver lidt klistret)
Det er nu tid til at friture stege dem! (Pas på med dette trin, det er baare varmt!)
Hæld olien i en gryde, og sæt den på høj varme. Når olien begynder at ryge, er det tid til at spanskrørene skal i.
Brug en sprøjtetylle til at forme dejen. Jeg ville anbefale at man skubber dem direkte ud fra tyllen ned i olien (bare vær forsigtig). Dette var blot lettere for mig da dejen er lidt klistret og spanskrørene lidt skrøbelige inden de kommer i olien. Men også fordi min tylle var lidt underlig. Ups
De skal ikke have så længe nede i frituren før de er færdige.
Anbring dem på papir efter du har taget dem op for at det suger olien.
Drys herefter med kanelsukker, og server lune.
De er supre lækre!
Knus og held og lykke!
Og God Jul!!!
Kommentarer
Send en kommentar